Werk voor specialisten

Horeca en winkels

Waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn.

Werk voor specialisten

Uw restaurant, café of winkel verbouwen? Dat is razend spannend. Wat zullen de klanten er van vinden? Komen ze weer terug? Want een tijdje de deuren sluiten… Er is zoveel keuze in de stad. Daarom is snelheid van het grootste belang. Zo kort mogelijk dicht zijn. Of misschien zelfs wel open blijven tijdens de verbouwing. 

Snelle bouwsystemen

Wij zijn bouwers met roots in de afbouw. En zeker voor een verbouwing in een winkel of horecazaak heeft dat enorme voordelen. We zijn gewend om met afbouwsystemen te werken. Droge systemen zijn dat, en dat scheelt heel veel tijd. Het bouwt sneller en u kunt uw pand meteen weer in gebruik nemen; dagen wachten tot alles droog is, is er niet bij. Komt nog eens bij dat we uw pand met die systemen supermooi maken, geluidsisolatie en akoestiek op een heel hoog niveau kunnen krijgen en voor een optimale brandveiligheid zorgen.

Strakke planning, duidelijke afspraken

Sleutel voor zo’n snelle en kwalitatief hoogstaande verbouwing is de voorbereiding. Daar besteden we heel veel aandacht aan. En liefst samen met u. Kunnen we kijken of we in shifts moeten werken bijvoorbeeld, of ’s nachts. Want als het nodig is, dan kan dat. Als we het van te voren weten kunnen we daar afspraken over maken en samen een strakke en realistische planning maken. En u kunt er op vertrouwen dat we die nakomen. Dat vinden we belangrijk bij Urban Constructions.

We denken graag met u mee

Mag het ietsje meer zijn?

Maar we kunnen u meer bieden dan de verbouwing alleen. In ons werk komen we nogal eens ergens. We hebben inmiddels een aardig beeld van horecagelegenheden en winkels en we staan u graag bij met die kennis. Denk aan trends, bijvoorbeeld. Niet die van drie jaar geleden, maar wat volgend jaar in is. En ook op meer praktisch vlak. Goede loopwegen, een efficiënte indeling, slimme installaties; we denken er graag over mee. En als de keuzes zijn gemaakt, dan kunt u de uitvoering verder met een gerust hart aan ons overlaten, van A tot Z. Liefst sluiten we ook nog de tap voor u aan, of kleden we de paspoppen aan. Maar dat laat u misschien liever door de brouwerij of de etaleur doen. Al kunnen we dat wel voor u regelen natuurlijk. Want we willen dat u zich geen zorgen hoeft te maken over die hele verbouwing en alles wat er bij komt kijken.

 
Projecten

Onze projecten

Een greep uit onze projecten.

Instagram

Volg ons op Instagram!

@UrbanConstructions