Geen zorgen

Woningen

Waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn.

Afspraak is afspraak

Ook als u vaker een verbouwing hebt gedaan, omdat u zakelijk vastgoedeigenaar bent bijvoorbeeld, kunnen we u aangenaam verrassen. Wij houden namelijk van strakke planningen en heldere afspraken die we ook écht nakomen. En van totaalpakketten waarbij we alles voor u doen, van sloopwerk tot en met de inrichting. We nemen u liefst zoveel mogelijk regelwerk uit handen. Turn-key, dát vinden we mooi. Dat wij iets prachtigs voor u neerzetten en u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Van kelder tot dak

U kunt ons dus voor veel soorten projecten inschakelen. Een heel nieuw huis bouwen gaat net wat te ver, daar kunt u beter een andere specialist voor inschakelen. En alleen wat schilderijtjes ophangen, dat kunt u misschien beter aan een handige buurman vragen. Die is net wat goedkoper, denken we. Maar een aanbouw of een opbouw maken bijvoorbeeld? Absoluut! Een woning splitsen, renoveren, verduurzamen? Precies het soort projecten waar we u heel goed mee van dienst kunnen zijn. Fundering herstellen? Natuurlijk! We zijn niet voor niets een Amsterdams bedrijf, dus die funderingsproblemen kennen we wel. Wist u trouwens dat het héél praktisch kan zijn om ons bij het herstel van de fundering meteen de woning te laten onderkelderen? Dan breidt u in één klap de woning met flink wat vierkante meters uit en verdient de investering zichzelf terug.

Uw zorgen zijn onze zorgen

Geen zorgen, wij zorgen ervoor

“Verbouwen? ik moet er niet aan denken!” We horen het nogal eens. Veel mensen zien op tegen de stress, de rommel, het geregel. Dat snappen weij bij Urban Constructions heel goed. We willen dat de verbouwing van uw woning een feestje is voor u. Nou ja, een feestje. Het moet gewoon soepel verlopen, zonder gedoe. En daar zorgen we voor. Hoe? Onder andere door van te voren alles goed met u door te nemen. Zodat duidelijk is wat uw wensen precies zijn. Kunnen we meteen kijken of u overal aan gedacht heeft. Want er komt best wel wat kijken bij een aanbouw bijvoorbeeld. Ontwerp, constructieberekeningen, vergunning, planning, logistiek, leidingwerk, isolatie, kleurkeuze, materialen, afwerking, noem maar op. Voor u een onoverzienbare berg misschien, voor ons dagelijkse kost. Dus we helpen u graag een goed plan te maken met een duidelijke begroting en een overzichtelijk draaiboek.

Projecten

Onze projecten

Een greep uit onze projecten.

Instagram

Volg ons op Instagram!

@UrbanConstructions