Kwaliteit en snelheid

Verbouwen zonder zorgen

Urban Constructions biedt niet alleen kwaliteit en snelheid, wij helpen u met een all-in concept. Van sloop en constructieve oplossingen tot en met alle leidingwerk en de complete afwerking. Ook het witgoed, als u dat wilt; of zelfs de complete inrichting. En meer nog. Het vergunningstraject voor bijvoorbeeld uw opbouw of uitbouw regelen we graag voor u. En woont of werkt u tijdens de verbouwing liever even ergens anders, dan kunnen we daar ook een oplossing voor bieden. Mooi compleet pakket, nietwaar?

Alle wensen en mogelijkheden spreken we van te voren goed met u door, dan kunnen we duidelijke afspraken en een heldere offerte maken. En aan die afspraken houden we ons ook. Dus geen gedoe met een planning die uitloopt, meerwerk of minder kwaliteit. Zo’n verbouwing moet u immers geen stress opleveren. En ons liever ook niet, eerlijk gezegd.

Binnen en buiten de stad

Specialisten in de binnenstad

Wij werken in de hele Randstad maar we zijn een Amsterdams bedrijf en gespecialiseerd in binnenstedelijke projecten in Amsterdam. Kun je je daar in specialiseren dan?, vraagt u zich misschien af. Nou, reken maar! Denk bijvoorbeeld aan de logistiek. Onze stad is een razend drukke stad met veel verkeer en, zeker binnen de ring, beperkte parkeermogelijkheden. Bouw en bouwverkeer zorgt daar al snel voor overlast. Daar doen wij dus niet aan mee. Wij hebben Urban Constructions daar speciaal op ingericht.

Buiten de ring hebben we een kantoor, werkplaats en opslag. Daar verzamelen we alles wat nodig is voor uw verbouwing; de dakbedekking, de gipsplaten, de volglaswanden, de keuken, het parket. Dan kunnen we met onze eigen materiaaldienst alles op het juiste moment naar de bouw brengen, als het daar nodig is. Afval nemen we dan meteen weer mee. Dat scheelt ruimte, beschadigingen, rommel. En de handjes die het werk doen, die worden zoveel mogelijk gebracht, gehaald en komen soms zelfs met de scooter of de fiets. Zo min mogelijk busjes voor de deur dus, en geen stapels verpakkingsmateriaal en bouwafval op straat. Gewoon netjes.

Instagram

Volg ons op Instagram!

@UrbanConstructions