De experts die u nodig heeft

Kantoren

Waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn.

Op de hoogte van innovaties

Door onze afbouwachtergrond weten we bijvoorbeeld veel van akoestiek. Wij kunnen u prima adviseren over hoe je sfeervolle werkruimtes maakt met een aangenaam geluidsklimaat. Want dat hoeft elkaar echt niet te bijten, er zijn heel mooie oplossingen voor een goede akoestiek. En die kennen we, want we houden ontwikkelingen en innovaties goed in de gaten. Zo weten we bijvoorbeeld dat volglazenwanden dé toekomst zijn. Wij hebben zelfs onze eigen Urban-wand. Nu nog een prachtig systeem met slanke profielen en maximaal glas. Maar straks maakt dat glas plaats voor displays die met een druk op de knop van gedaante verwisselen. Transparant, ondoorzichtig melkglas, een bloemetjesbehang, noem maar op.

Snel werk, heldere planning

Sleutel voor zo’n snelle en kwalitatief hoogstaande verbouwing is de voorbereiding. Daar besteden we heel veel aandacht aan. En liefst samen met u. Kunnen we kijken of we in shifts moeten werken bijvoorbeeld, of ’s nachts. Want als het nodig is, dan kan dat. Als we het van te voren weten kunnen we daar afspraken over maken en samen een strakke en realistische planning maken. En u kunt er op vertrouwen dat we die nakomen. Dat vinden we belangrijk bij Urban Constructions.

Experts

Precies de experts die u nodig heeft

Heeft u verbouwplannen voor uw kantoor? Dan is het misschien wel een goed idee om daar eens met ons over te praten. Urban Constructions helpt u met een all-in concept, dus wij verzorgen de complete verbouwing voor u; sloop en demontage, constructieve ingrepen, leidingwerk, verlichting, alles. En een beetje meer nog.

Werkplekken draaien namelijk steeds meer om gevoel. Want al is het je werk, je mag het best prettig vinden om er te zijn. Niet alleen maar een functionele plek dus, maar een fijne plek waar je je op je gemak voelt. Dan speelt de afbouw een grote rol en met dat werk hebben we jarenlange ervaring. Dat maakt ons behoorlijk anders dan de meeste bouwbedrijven.

Projecten

Onze projecten

Een greep uit onze projecten.

Instagram

Volg ons op Instagram!

@UrbanConstructions