Kantoren

Precies de experts die u nodig heeft

Heeft u verbouwplannen voor uw kantoor? Dan is het misschien wel een goed idee om daar eens met ons over te praten. Urban Constructions helpt u met een all-in concept, dus wij verzorgen de complete verbouwing voor u; sloop en demontage, constructieve ingrepen, leidingwerk, verlichting, alles. En een beetje meer nog.

Werkplekken draaien namelijk steeds meer om gevoel. Want al is het je werk, je mag het best prettig vinden om er te zijn. Niet alleen maar een functionele plek dus, maar een fijne plek waar je je op je gemak voelt. Dan speelt de afbouw een grote rol en met dat werk hebben we jarenlange ervaring. Dat maakt ons behoorlijk anders dan de meeste bouwbedrijven.

Op de hoogte van innovaties

Door onze afbouwachtergrond weten we bijvoorbeeld veel van akoestiek. Wij kunnen u prima adviseren over hoe je sfeervolle werkruimtes maakt met een aangenaam geluidsklimaat. Want dat hoeft elkaar echt niet te bijten, er zijn heel mooie oplossingen voor een goede akoestiek. En die kennen we, want we houden ontwikkelingen en innovaties goed in de gaten. Zo weten we bijvoorbeeld dat volglazenwanden dé toekomst zijn. Wij hebben zelfs onze eigen Urban-wand. Nu nog een prachtig systeem met slanke profielen en maximaal glas. Maar straks maakt dat glas plaats voor displays die met een druk op de knop van gedaante verwisselen. Transparant, ondoorzichtig melkglas, een bloemetjesbehang, noem maar op.

Snel werk, heldere planning

Wat nooit verandert is het voordeel van die Urban-wand; het bouwt razend snel en zonder veel afval en lawaai. Dat zijn reusachtige pluspunten want bij de verbouwing van kantoren zijn snelheid en zo min mogelijk overlast natuurlijk ontzettend belangrijk. U moet immers door kunnen met uw werk. En u wilt uw buren natuurlijk graag te vriend houden. Daarom maken we ook graag samen met u het perfecte plan voor de verbouwing. Met een duidelijke en strakke planning waarbij we ook buiten kantooruren kunnen werken.

En als we toch aan het plannen maken zijn, dan kunnen we u misschien ook helpen met de inrichting. De bureau’s, de stoelen, de kasten; we regelen het graag voor u. En ook het keukentje en de zithoek in uw nieuwe gezellige kantoor.

Diensten

Gespecialiseerd in het omzetten van ideeën om uw droom te realiseren, zowel exterieur als interieur.

file-74

Horeca en winkels

kantoren

Kantoren

Woningen

Woningen